Artna's FotoPage

By: Artna Cyber World

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 9-Jan-2008 07:19 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Din & Fizah



Setelah menyepikan diri lebih setahun (sibuk ngan final project, konvo, setup kedai dll...), kini lensa videocam FooArt kembali merakam detik2 manis dan indah pasangan pengantin baru. First couple under Artna Cyber World's brand.. everything's new.. new brand, new editing machine, new media format (DVD), kiranya pasangan ni jadi perasmi benda baru la...




Wednesday, 15-Aug-2007 09:53 Email | Share | | Bookmark
Kini Dibuka...!!!







Thursday, 21-Dec-2006 16:24 Email | Share | | Bookmark
4 jiwa, 2 kisah cinta, 1 cerita...

Kali ni FooArt dapat job utk cover 2 pasang pengantin sekaligus. perghh... memang letih tapi menyeronokkan sebab dapat berkongsi kegembiraan dengan keempat-empat mempelai nih. Majlis akad nikah Rehan Suwarni dengan Muhamad dah dibuat masa bulan posa lagi. Akad nikah Rehan Shuhada ngan Azrul pulak sehari sebelum majlis resepsi iaitu pada 8 Disember. Tapi FooArt upload kat sini gambar hari kenduri tu je la ye.. Official photographer utk Azrul dan Shuhada ialah azzaharry from RED FRAME MULTIMEDIA. (nice working with you, jerry thanks 4 ur co-operation..) kalau nak tgk gambar dorang byk2, kena tgk kat fotopages azzaharry la....











Wednesday, 20-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Resepsi Eddy dan Erin

A'kum wbt...

Akhirnya baru hari ni FooArt ada masa utk menguploadkan gambar pasangan bahagia ni walaupun cd dorang dah siap lebih 2 minggu yang lalu.. bukan apa, sebenarnya FooArt sibuk dok mengedit video perkahwinan yang lain. x sempat nak upload. Yela, kepuasan pelanggan mesti diutamakan ye tak. Actually FooArt lupa nak bgtau sebenarnya FooArt ni videographer, BUKAN photographer.... gambar-gambar ni FooArt ambik guna kamera PNS - Canon A430 utk dijadikan slaid show masa penutup video perkahwinan tu. sebab tu la kualiti kureng sikit. apa pun, memang FooArt minat dgn seni photography digital ni. igt nak sambar dslr satu. tapi modal takde lagi lar... hehhehe.. okla, enjoy pic ni dulu... esp erin yang sibuk nak FooArt upload gambar dia cepat2... hehehe.. kepada otai2 photog yang lain, harap dapat beri tunjuk ajar ye. yang mana rasa tak sesuwaaai tu, komen la sikit ye.. TQ





ni majlis kat umah Erin di Bukit Payong, Pokok Sena, Kedah. Bertemakan kaler kuning diraja...





ni plak kat umah Eddy di Lorong Sepakat, Jalan Kuala Kedah. (sebelah rtm). yang special kat sini, nasik dia ada byk kaler, hijau, kuning, merah.. nasi ujan panas.. memang sedapp...
apa pun, kedua pengantin memang sporting termasuk family masing2. terima kasih diatas kerjasama yang telah diberikan... Selamat Pengantin Baru..


Thursday, 2-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Jan dan Fizah



Ni time akad nikah, sebelum posa lagi...




Ni pulak masa kenduri rumah pengantin pompuan, bertempat di Kg Rambai, Tokai....




Yang ni plak majlis penutup di rumah pengantin lelaki, bertempat di Kg Banggol Besi, Pendang.... Selesai satu job....

Selamat Pengantin Baru.... moga kekal ke anak cucu, cicit, piut dan seterusnya.....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net